Älskar mitt nya halsband i porslin och äkta silver från Anna Örnberg. Hjärtat är skuret för hand av gamla porslinstallrikar så nästan varje hjärta är helt unikt.
Idag är det sista dagen som sonen är här "hemma" innan hans hemfärd i morgon upp till norrland. Det har varit så mysigt att få rå om honom i nästan 2 veckor . Det har varit fullt hus, massor av härliga middagar, roliga utfykter och mys i massor. Mannen fixade en riktigt god middag som avslutninge och till efterrätt gjorde jag
Kokosgratinerade Persikor
2 stora persikor
50 g vit choklad
1 1/2 msk riven kokos
4 tsk hallonsylt
Tillbehör
Färska hallon
Turkisk yoghurt eller glass
1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Skölj och kärna ur persikorna. Halvera dem. Riv chokladen fint på rivjärn och blanda med kokosen.
3. Smöra en ugnssäker form, lägg i persikorna med den runda sidan nedåt. Lägg 1 tsk hallonsylt i varje persika. Strö över choklad- kokosblandning.
4. Gratinera persikorna mitt i ugnen till chokladen smält och fått färg, ca 10-15 min
5. Garnera med färska hallon
Ät och njut!
// Nina :o)
2 stora persikor
50 g vit choklad
1 1/2 msk riven kokos
4 tsk hallonsylt
Tillbehör
Färska hallon
Turkisk yoghurt eller glass
1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Skölj och kärna ur persikorna. Halvera dem. Riv chokladen fint på rivjärn och blanda med kokosen.
3. Smöra en ugnssäker form, lägg i persikorna med den runda sidan nedåt. Lägg 1 tsk hallonsylt i varje persika. Strö över choklad- kokosblandning.
4. Gratinera persikorna mitt i ugnen till chokladen smält och fått färg, ca 10-15 min
5. Garnera med färska hallon
Ät och njut!
// Nina :o)


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar