Igår var jag och T på "Diggilo" på Ulriksdals Slott". I hela 4 timmar höll showen på och det var så mysigt och trevligt. Vi hade fått det i julklapp av våra härliga barn och svärson. Bäst tyckte vi att Thomas Di Leva var, han bjöd verkligen på sig själv och var otroligt närvarande med publiken. Men alla var bra och vi var så nöjda när vi gick därifrån.
Idag har jag bakat
Nigellas härliga Brownies, enkla och försvinnande goda att ta till när chokladsuget faller på.
200 g hackad Mjölkchoklad (Marabou kakor)
150g smör
300g muscvadosocker
75g cacao
Smält smöret sakta i en panna, häll i socker och cacao. Ta av pannan från plattan och rör ner...
150g mjöl
2tsk bakpulver
4st ägg
4tsk vaniljsocker
Använd en mindre långpanna eller gör som jag, baka kakan i en större folie form så går de bra att frysa direkt i formen.
Grädda i 190grader, ca 20 min.
Pudra med florsocker, servera med vaniljglass och njut!
// Nina :o)

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar