... på Yasuragi som jag gärna skulle vilja tillbringa en helg på. Hörde att det ska vara helt fantastiskt där. Måste se till att planera en weekend där snart med tjejerna.
Idag har vi verkligen känt att våren är på ingång här i Stockholm. Nuuu snart kan vi tvätta ur växthuset, så jag längtar!
Dagens GI-mat...
Biff Rydberg
4 portioner
800 gr nötkött, tärnat
Smör till stekning
2 gula lökar, hackade
Salt
Peppar
2 zucchini, tärnade
4 äggulor
8 msk crème fraiche
4 tsk grovmalen senap
1. Stek köttet i smör tillsammans med löken. Salta och peppra efter smak.
2. Stek zucchinin i separat stekpanna, salta och peppra efter smak.
3. Blanda senap med crème fraiche.
4. Lägg upp i separata högar och servera med en äggula och senapskrämen.
// Nina :o)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar